DE VÂNZARE 2 camere, rajkot, Gujarat, India, PATRIA INDIA,GOVINDBHAI SOLANKI'S VADI,AIRPORT ROAD,NEAR RACE COURCE RAJKOT

DE VÂNZARE - Cod. 17754

  • Tipologie: 2 camere
  • Zona: 93.83 m²
  • Camere: 2
  • Podea: 1

Arvind Kumar Maniar & Co un grup de prestigiu din Rajkot, deoarece mai mult de un secol se lansează apartament complet mobilat, în Rajkot. NRI investiţii imobiliare în Rajkot este colectarea de impuls. Grupul este construirea de apartamente în Rajkot eco friendly. BHK 2 şi 3 apartamente BHK sunt preferate de NRI proprietate şi reale investitorilor NRI imobiliare din Rajkot. Gujarati este stabilit în străinătate place să fie o parte a investitorilor de proprietate NRI în Rajkot.
PATRIA INDIA un grup de demn de încredere sunt pentru introducerea foarte primul apartament de serviciu, în timp Rajkot. Ca de acum investiţii în imobiliare, în Rajkot de NRI stabilit în străinătate se iau în sus. Apartamente elegante şi luxoase case sunt în cerere bune.
Accent mai mult este dat pentru un apartament prietenos eco din Rajkot. NRI investiţii în Rajkot este cea mai mare parte în 2 şi 3 apartamente BHK BHK. Complex rezidential de lux este căutat după cum NRI investiţii în Rajkot, în principal în localităţi, cum ar fi, Kalavad drum, drum Universitatea şi zonele limitrofe curs de rasă şi Aeroport.
Rajkot oraş joacă un rol important pentru a fi o parte a proprietăţii şi a investiţiilor NRI NRI în Gujarat. 2 BHK apartamente şi 3 apartamente sunt BHK apel de zile. În domeniul imobiliar din Gujarat este în plină expansiune ca niciodată înainte. Apartament complet mobilat, în Gujarat, este încercat de PATRIA India grup şi invită familiile sale Gujarati stabilit în străinătate pentru a fi un partid de a investi în proprietate rezident în Rajkot. NRI apartament de serviciu este un concept nou şi este un boom-ul pentru investitii imobiliare Rajkot.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


Free real estate ads
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2019 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB