DE VÂNZARE Teren agricol, Oragadam, Uttaranchal, India, LAVENDERS NEST,Near Oragadam,Kunnavakkam village,kanchipuram Dist

DE VÂNZARE - Cod. 15249

  • Tipologie: Teren agricol
  • Zona: 222.97 m²
  • Camere: vecant land
  • Podea: vecant land

Acest lucru este Jegadhesh de la Crystal Case, Chennai. Ca pe conversaţie telefonică, Prin prezenta am ataşat detaliile proiectului nostru.
Crystal Acasa Proiecte 's sunt toate în locaţii strategice la o scurtă distanţă de centrul oraşului şi înconjurat de vecini eminenţi variind de la instituţii academice, la magazinele de vânzare cu amănuntul de marcă, la hi-rang corporative, la instituţiile medicale importante, pentru alte bine -cunoscute cartiere rezidenţiale »Despre Lavenders " proiecte de NestThe site-uri. sunt toate uşor accesibile prin intermediul unei reţele de drumuri mai multe benzi, şi, de asemenea, de facilităţile de transport public, cum ar fi trenurile locale (in curand) şi autobuze. Oragadam Lavenders "Cuibul înconjurată de masive de proiecte rezidentiale mega, situat la platou inalt, la o distanţă de 45 km de la Chennai capătul sudic cu starea reţelei de drumuri de arta conectate din diferite părţi ale oraşului şi intersecţii punctul autostrăzi în mijlocul mai multor Hub industriale: Investiţii Mammoth de mai mult de 20.000 de companii crores ca Renault-Nissan, Dailmer, Pneu Apollo, International auto statiei de cercetare, Nokia, Saint Gobain, Delphi televizoare, Hyundai, Komatsu. Colegii de mai multe cum ar fi danez Ahmed Inginerie colegiu, Apollo Colegiul de Inginerie, etc. Mai mult decât atât propus Aeroport câmp verde şi a propus intercity de stat de tren Terminal la Tambaram RS. Nest Lavenders 'repartizate pe 10.5 Acres cu următoarele facilităţi avantajoase de site-ul nostru: -. Cuibul Lavenders 1. Vizavi de site-ul nostru, propuse MGM Tema Park2. 6kms de la site-ul nostru, propuse JPR Medical College3. Gata pentru Occupation4 imediată. Închidere în etapa oragadam Bridge5. Rutier pe inelul exterior (Podul de lucru se întâmplă) 6. Dupa ce termina brigdge Vandalur, drum drept de la GST la Oragadam7. 3 faze în Nest Lavenders, în faza a II, Avem de gând să pună în aplicare Vilas8 individuale. Comunitatea dependente şi titlul Clear. Achievement noastre Lavenders Nest45days spate Suntem lansat în Nest Lavenders, Sofar le întreprindem 55 rezervările din 150 parcele. 15 parcele deja inregistrat. Toate parcelele sunt de gând să nu directe Anul pentru loan.Note: Bazat pe profil de client, Avem, de asemenea, întreprinderea procesului de creditare.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
 
 
2005-2019 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB