DE VÂNZARE Altele (rezidenţiale), Kanyakummari District, Tamil Nadu, India, Beach Road

DE VÂNZARE - Cod. 41877

  • Tipologie: Altele (rezidenţiale)
  • Zona: 240 m²
  • Camere: 5
  • Podea: GROUND FLOOR
  • Starea clădirii: Good

Ocazie rară, o investiție unică. TAMIL NADU, la 85 km sud de Trivandrum, la 20 km nord-vest de Kanyakumari, la 20 km de Nagercoil, această proprietate, o plantație de nuci de cocos, este situată pe coasta Mării Laccadive. La un capăt se află poarta principală, la celălalt o poartă cu acces direct la plajă care se întinde cât se vede cu ochii. Este un mare refugiu de iernile europene. Are potențial de afaceri.
Porțile principale sunt flancate de doi pomi fructiferi maturi care poartă tamarind. In dreapta se afla un GARAJ ACOPERIT, in stanga doua SERVICII una cu WC si dus. Posibil cazare pentru personal. In stanga CASA GALBEN cu bucatarie, baie de dus, telefon fix, Modem Wi-Fi, doua persoane cu acces la o TERESA PE ACOPILUL la nivelul copacilor, doua mese fixe si banci. Convivial.
Plimbare ca. 80 de metri trecu de Agri-fântâna/pompa până la CASA ALBA, cu șorțul primitor încrustat de marmură, flancat de bougainvillea. Un loc minunat pentru a primi și a distra prietenii. Intră în bucătăria aerisită/zona de luat masa. Prin arc către dormitorul matrimonial cu dulapuri amenajate. În garsonieră, spre o BAIE spațioasă, WC, bideu, duș și cadă. De aici se deschide o altă ușă a băii pe o potecă scurtă care duce la PISCINA de 17 metri x 10,5 albastru și la piscina pentru copii. Zona pompei si filtrului.
Continuați de-a lungul pasarelei dintre vegetația luxuriantă până la BOUMA, un design rotund cu chicinetă, duș și zonă de zi/dormit. Zona cu terasă și masă pentru a vă bucura de viața în aer liber... păuni, papagali, sunetul valurilor care se prăbușesc... Plimbați-vă sau conduceți între copaci de cocos până la BEACH GATE.
INFORMATII SUPLIMENTARE: Cel mai apropiat sat: Thengamputhur ca.3 Km. Piață, fructe, legume pește. Banca, Poștă. Mici magazine de proximitate mai aproape. Kanyakumari: 20 Km. Cel mai sudic oraș din India. Turism tot anul Industria piscicolă imensă.
MOSIA: 2,8 acri= 1,13 hectare= 11330 mp Cocotieri: circa 300
Proprietatea este fără ipotecă și împrumut.
Pret 375000 USD sau cea mai apropiata oferta.
Acte în tamilă și engleză traducere autorizată - Moneda preferată Euro, dolar american, GBP. Aprecierea valorilor terenurilor - Potential de dezvoltare-
Manager imobiliar competent și de încredere.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


Anuntul postat de privare de
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB